fredag, december 05, 2008

fredag

ojoj vad tiden går! 21 små dagar kvar, tre veckor! three weeks! kolme viikko! tres semanas! tri javë!
det är fredag och det är idol. kvällens snack: flytande vaccin med hallonsmak. heja kevin!

tanken med detta inlägg var att vi vill ge en liten tydligare inblick var vi ska. så alltså, natten till den 27:e december beger vi oss till landvetter för att sätta oss på ett plan till New York. där hänger vi i två veckor och har inget särskilt planerat förutom nyårsfirande och åka sex and the city busstur samt åka skridskor i central park. resten får vi se.
sen skuttar vi på flyget tillbaka till europa, för att komma till nästa stopp, hongkong. en miljövänlig liten omväg på några timmar sådär. i hongkong är vi bara i fyra dagar så där gäller det att vi utnyttjar tiden väl. har ni varit där eller har tips, kommentera!
Sen är det Japans tur att få två crazykids på besök. Vi landar i Tokyo och stannar i två veckor. planen där är att spana på konstigt klädda mangajapaneser och käka sushi för första gången.
sen kastar vi vinterkläderna och beger oss till värme och sol, billig shopping och slibbiga drinkar. Vi landar i Bangkok i början av februari och tar oss upp till Vietnam och Laos som är nästa äventyr. Där spenderar vi en månad. Vi tänkte ta oss från söder till norr i Vietnam. Vi färdas längst kusten och får på så sätt med både stränder och små byar och stora städer ( fast vi kommer antagligen vara rätt trötta på storstäder vid detta laget).
Vi flyger från Vietnams huvudstad Hanoi till ön Bali i Indonesien. Sista stoppet och här stannar vi i minst en månad beroende på hur vi känner och hur mycket slantar vi har kvar. Men vi är inte främmande för att snåla för att stanna lite längre. Bali är lika stort som halva skåne men det ligger 17 508 andra öar i närheten redo att utforkas! Tidigaste hemresedatumet är 3e
april.
nu vet ni lite mer.
puss och pill