måndag, juli 13, 2009

godmorgon!
igår va en ritkig slappis dag. vi gjorde inte någonting i princip. eller ja, vi gick de 20 metrarna från vårat hus till kebabhaket mitt emot och köpte varsin fet kebabrulle.
kvällen innan (när vi skulle överraska lottis på jobbet) blev också lyckad. vi traskade hem runt halv 5, och besökte åter igen våran kompisstaty på vägen hem.
de är lite roligt, lotta jobbar ju på ett uteställe här i oslo, men det är så förbannat litet, men samtidigt så förbannat poppis. de två grejerna går inte ritkigt ihop. ni kan ju bara tänka er hur de ser ut där inne. sååå sjukt trångt. vill man ut och dansa och är dålig på att dansa är detta stället dock perfekt. de är lixom så trångt att de inte går och dansa, man står mest och gungar på stället. nog dissat om lottas jobb. vi älskar det ändå. gött folk, trångt kan ju faktiskt vara mysigt och känner man lotta får man automatsikt billigare om inte gratis i baren.
nu har vi precis gjort iordning oss och ska strax traska iväg på intruduktionsmöte med rädda barnen grejen. jippi. nu ska vi rädda barn. vi är faktiskt ritkigt taggade.
hörs sen!puss