söndag, juli 05, 2009

hihihhi

godkväll!vi är precis hemkomna från en liten kvällspromenad i vårt mysiga hood. gick givetvis vilse direkt men på mer eller mindra smärtsamma sätt lyckades vi hitta hem.
precis som i vårt forna hemland har även norge varit helt sinnessjukt varmt. var man än är, MEN att vår lägenhet ligger på fjärde våningen i ett gammalt stenhus med enorma fönster gör det inte direkt svalare. och sannerligen inte vårt rum!lottas rum ligger på skugsidan av lägenheten samt är utrustad med takfläkt, vilket vi inte kunde bli mer förbannade på i lördags morse då vi vaknade upp i vår dubbelsäng typ simmandes i vårt eget svett. haha, särskilt pernilla led av detta, hon låg som jesus på korset och sa " herregud moa! herregud!" varje gång moa vaknade till. ville ha respons... ja.. så när vi vaknade upp i morse och det regnade dansade vi segerdans! aldrig har vi väl varit så glada för skitväder innan. den glädjen lär väl inte hålla i sig i och för sig..
igår lekte vi runt på dagen, utforskade hemvägar och genvägar och hälsade på våra kära vänner. kvällen bjöd på stoj och stim och resulterade tillslut i utgång. går såklart vilse när vi ska hem och blir eskorterade av en norsk tjej som hade tappat rösten så hon bara väste. lätt att förstå en norsk och stum tjej.men oj så gött vi har det!nu har vår kära sambo cyklat till jobbet och vi ska kura ihop oss och kolla lite film. imorgon är det en aktiv dag med besök på skattekontoret och banken och sånt. bredband får vi även se till att skaffa oss för det vi tattar nu är inte särskilt pålitligt..
PUSS