fredag, april 10, 2009

qatar

hej lille bloggen.

nu befinner vi oss återigen på qatars flygplats och vi har 8 timmar att döda innan flyget till stockholm går.
vi åkte hit igår kväll 23.00 bali-tid, alltså 17.00 svensk tid. kom fram hit 05.00 svensk tid så det var en lång flygresa. moa sov inte en blund på hela färden och pernilla slumrade i kanske en timma så vi är riktigt,riktigt trötta just nu.
grejen var också, vår lilla hemlighet som vi var så glada över för några dagar sen, var att vi smsade med alfaro, superwizern på qatar airways som vi träffade i new york och han skrev att han skulle försöka fixa förstaklassbiljetter åt oss hela vägen hem. sen hände något konstig, vi misstänker att våra senaste sms inte har kommit fram, för inget svar och ingen förstaklass. det sista vi hörde var att han bad om våra bokningsnummer och sen har vi inte hört nåt mer,mycket konstigt.

menmen. det hade isåfall inneburit att istället för att sitta här på hårda stolar i 8 timmar så hade vi fått hänga i loungen med buffe och fåtöljer. men man kan inte få allt här i livet och vi har ju faktiskt upplevt det en gång redan på denna resa.

igår var det stort riksdagsval på bali, eller i hela indonesien. och samtidigt var det nån hinduistisk cermoni för fullmånen. det innebar att det var helt dött på gatorna, alla åkte iväg nånstans. men vi hade en lung och skön dag och pernilla mår numera nästan felfritt.
åh, ögonen går ihop här när vi skriver, ska hitta något att äta och sen försöka lägga oss och sova på bänkarna. så fruktansvärt elakt är det att de flesta flygplatser sätter hårda armstöd på bänkarna så att man inte ska kunna ligga ner.

ikväll kommer vi till sverige och det är konstigt, roligt, härligt och sorgligt på samma gång.
igår var det sorligt att säga hejdå till allting, alla på stranden, galaxy, våra stammisställen, våra bananpannkakor, ja allt.

en sammanfattning kommer som lovat, men har inte orken för det just nu. hemma i sverige kommer vi ju kunna ladda upp massor av bilder med. konsigt det kommer att kännas med snabbt internet!
pusss

---
5 timmar senare, efter lite sömn ( möblerade ihop två bänkar så vi kunde ligga raklånga trots armstöden, moahaha) och lite mat är vi lite piggare. SVERIGE HÄR KOMMER VIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!