tisdag, mars 10, 2009

When You're Looking Like That

denna dagen har varit lite konstig.
vi vaknade ovanligt tidigt och begav oss till stranden (som vanligt, hihi)
åkte hem och käkade burrito.
sov middag.
duschade.
precis när vi har duschat blir det helt mörkt. vi springer ut på balkongen och tänker att vi som vanligt måste hämta någon som ska pilla lite i proppskåpet så vi får strömmen tillbaka. men icke då, nej för hela seminyak är mörklagt. inte en endaste liten gatlampa funkar. vi skrattar lite och tänker väl att strömmen ska komma tillbaka när som helst.

men vi hade fel på den punkten också. 2 timmar senare har vi fortfarande ingen ström. helvete. detta händer bara i hemsjö/ödenäs när det är snöstorm. inte på bali där solen har lyst hela dagen. skithungriga och aströtta lägger vi oss i våran goa dubbelsäng och försöker sova, men ger ganska snart upp för de är sjukt varmt i rummet då ac:n inte funkar. vi roar oss i stället med att berätta historier. helt plötsligt hör vi ett jättehögt tjejskrik och någon hammrar på våran dörr. vi blir livrädda då moa just är mitt uppe i en spökhistoria (haha). det är vår böggranne som är helt i extas och skriker upprepande gånger;
-MARK IS HERE, MARK IS HERE, MARK IS IN MIXWELL.!!!!!
vi flyger upp ur sängen och blir minst lika exalterade som vår kära vän. han säger att vi måste dit NU.

vi har inget smink och pjyamaser på oss, men de byts snabbt ut mot varsin klänning och vi är redo på fem röda.
vi låser dörren och tror att de står och väntar utanför. men vi har lyckats glömma att de är bögar vi har att göra med, och att Mark inte är straight.
här ska det duschas, fixas, spraya håret, ta på sig kortkorta shortsen, skyhöga stövlarna och välja kvällens smycken. haha.
vi väntar seriöst i en halvtimma medans de piffar och springer in och ut genom dörren och frågar oss om råd innan de blir klara.

väl på mixwell måste vi ta oss igenom två dragqueenshower innan vi har mod nog att gå fram till honom och hans söta pojkvän och fråga fall han vi posa med oss på en bild.
vi kan citera mötet om ni vill?!
(DET ÄR KLART NI VILL, DET ÄR FÖR FAN EN WESTLIFEMEDLEM VI SNACKAR OM)

moa- hi mark, sorry but can we take a picture of you?
mark- hi, ofcourse! are you from sweden?
moa-yes!
mark-where from sweden?
pernilla (stammar) - gothenburg!
mark-i love gothenburg
pernilla- hihihihi, sorry for disturbing your vaccation!
mark- oh no problem, its just fun!
moa och pernilla- HIHIHIHIHIHI

kortet tas och vi är överlyckliga!
sen springer vi hem och är trötta, vilken kraftansträngning!
helt slut faktiskt. vi måste sova, det är ju en dag i morgon också, han kankse är här då med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
godnatt



WESTLIFE!!!!!!

HAAHAHAHAHAAHAHA!!!!! FICK ALLDELES NYSS HÖRA AV VÅR GRANNE ATT MARK I WESTLIFE ÄR HÄR OCH VAR PÅ VÅR BÖGKLUBB IGÅR!!!!!!!!!!!!!! VI SKA NOG INTE DIT OCH SPANA IKVÄLL!!

oolja

hello teman-teman dan keluarga!
det betyder hej vänner och bekanta på indonesiska om ni inte visste det.

när man sitter och äter kommer det alltid fram diverse försäljare. de kan sälja cd eller dvdskivor, armband och annat trevligt. igår kom det fram nån stolle med en liten flaska med en liten rot i, en slags olja som skulle bota ALLT. huvudvärk, ryggont, myggbett, trötthet, ja allt. moa ignorerade idioten fullkomligt men pernilla var lite svagare för denna man. han masserade hennes axlar med denna mirakelolja och uppvaktade henne på ett sätt ingen annan man gjort i hennes tjugoåriga liv. självklart slutade med att pernilla köpte detta skräp. fastän han hade lite demonstrativt strukit på olja på ett av hennes myggbett som absolut inte försvann " in 5 minutes!!". senare på kvällen insisterade hon att ge moa en helryggsmassage med denna olja. den luktade skit och moa mådde mest illa.

pernillas svagheter för försäljare fortsätter, idag på stranden köpte hon fem pyttesmå indianväskor för alldeles för dyra pengar av nån liten tant hon inte kunde säga nej till. moa håller sig till sin johnny på stranden som säljer solbrillor för 18 kr.

annars så har vi insett efter en vecka på galaxy hotel att de har faktiskt ett schema för sina "sexy dancers". måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar närmare bestämt. ibland är det till och med eldshow samtidigt. härligt.

men dom är himla snälla här. efter incidenten med getingarna har vi haft både ödlor och malar inne på toa och dom har mer än gärna sprungit och hjälpt oss varje gång. tillochmed när proppen går varje gång vi använder hårtorken bara dom ler. så vi har gjort upp en plan.
eftersom vi hatar vår packning så fruktansvärt mycket tänker vi lämna större delen av den här. de ska förvara den i något rum i utbyte mot att vi kommer hit och bor igen innan vi åker hem. ingen dum deal eftersom det var vår plan. så vi har bara tänkt ha med oss minsta möjliga och resa runt, först blir nog gilli-öarna och lombok, sen upp på bali och ner igen till där vi är nu. det tar väl en månad eller nåt.

skoj att ni hörde oss på p3! det gjorde vi med alldeles nyss och det var kul. nu är det siesta. puss