onsdag, april 08, 2009

kan vi åka hem?

dramatiska dag!!!

som vanligt var vi på sjukhuset i morse för att ta nya blodprover eftersom pernilla " still crashing". vi frågade doktorn om det var några problem att flyga eftersom vi åker hem imorgon. att just flyga var aboslut inga problem men med dom värdena pernilla har kan hon inte sitta i ett plan utan någon doktor i närheten, om hon skulle börja blöda där uppe i luften kunde det vara livsfarligt. doktorn var lite förbannad för att de föregående doktorerna inte hade lagt in henne, med tanke på att hennes thorombocytevärde ( som tydligen är helt avgörande) låg på 90 och normalt var 150-450. hon sa att vi inte kan åka hem imorgon om proverna inte blev bättre.

JAHA! herregud vilken panik det skapade. hur gör vi då?? stanna kvar hur länge då?? måste moa åka med planet eftersom hon inte har någon anledning att flytta fram det och lämna pillan ensam?? VAD HÄNDER???

såhär hetsade vi upp varann, är ju ganska bra på det, i flera timmar innan vi fick provresultatet i våra händer. och värdena hade höjts!! allihop!! pernilla den lilla räkan klarade det!! VILKEN KVINNA!! lyckorus!!!!!!!! doktorn var också överlycklig och sa att vi inte ens behövde komma tillbaka imorgon och kolla, det var lungt nu!

JIPPPIIIIII!!!
detta ska vi såklart fira med shopping och mat!!!

och ni era små rackare, er ser vi om bara några dagar!
vi har börjat packa och herregud vad vi har samlat på oss grejer. det var ett riktigt smart drag att köpa batikbettan. igår var pillans ryggsäck halvfull och moa frågade vad fan hon hade i den eftersom alla skor och kläder låg utanför. dvd-boxar, var svaret!! hahaha. - men dom kommer ju att vara så fina i min bokhylla i mitt framtida hem! var förklaringen.

har tänkt att knåpa ihop en go sammanfattning av denna underbara resa som nu är slut, men det får ni vänta på!
PUSSS från två överlyckliga balineser