fredag, mars 13, 2009

fredag

hallihallå

idag har vi som vanligt hängt på stranden och haft det gött. fast det var ändå lite annorlunda för när vi kommer ner fanns det typ ingen strand, eller vattnet stog jättehögt och det är helt sjukt höga vågor. men vafan inget stoppar väl oss. vi fick tag i två solstolar som vattnet inte nådde, men det var ju inte tal om att bada iaf.

idag har vi också bestämt oss för att lämna seminyak och bali på måndag för att bege oss till lombok och giliöarna. ska bli ganska gött att komma ifrån alla turister och bilar (på gili finns det inga bilar)
vi åker först till gili meno och där ska vi leka robinson kruse, klättra i palmer och jaga djur för att få föda, nästan iaf. det ska iaf vara en öde ö med knappt någon befolkning alls, inga stora hotell bara en och annan bungalow som vi ska lägga beslag på och så klart ska vi snorkla i turkost vatten också. hur avundsjuka blir ni på en skala från 1 till 10?

efter gili meno drar vi till gili trawangan, en grannö som ska vara lika paradisaktig men lite mera befolkad. här tänkte vi också bara ha det jävligt gött (som att vi inte alltid har det, hoho)
efter det blir det lombok och sen tillbaka till bali och göra ubud också!
vi har iaf caf 3 veckor på oss, sen måste vi tillbaka till kära galaxy och hämta våra äckligt tunga och mycket hatade ryggsäckar.

har sett över våran ekonomi också och motvilligt börjat inse att våra pengar börjar tryta och att vi tyvärr inte kan stanna här förevigt. men men åh vad vi ska njuta av varje dag som är kvar. vi hoppas iaf att pengarna räcker för att stanna till pernillas födelsedag, men det är mycket tveksamt.

ikväll ska vi iaf till gaybaren med våra sötagrannar och svänga våra lurviga.
hoppas ni får en lyckad fredagkväll där hemma i kylan
pussar och kramar