torsdag, februari 12, 2009

hej!
för det första vill vi säga skäms! skäms på er som läser och inte kommenterar! ni var ju så väldigt duktiga i början och nu ingenting. efter vi har skrivit går vi alltid in och hoppas att någon har skrivit en liten hälsning. de enda vi kan lita på är F&F i Fjb. keep up the good work! vi blir väldigt glada och det är roligt att få respons. så kom igen, alla som läser detta inlägg, skriv nåt bara!

så.. efter tre dagars mulet har solen idag triumferat fram. vilket är lika med beachen för vår del. nu sitter vi lite lätt brända, mätta och belåtna på vårt hotellrum för en siesta.
igår var vi på marknad och handlade för en miljon var. dong alltså. haha det är roligt att ta ut en miljon från bankomaten. det var iallafall väldigt roligt med marknad och vi har kommit på att vietnam visst är så billigt som vi trodde. vi bara räknade fel lite i början...dessa valutor, det är fan inte lätt. nu bor vi iallafall sjukt gött för 50kr natten och äta middag kostar typ 20-30 kr.

på marknaden, som var hur stor som helst, träffade vi en liten flicka som var med oss hela dagen och hjälpte till att pruta och visade de bästa ställena. hon var väldigtgullig och typisk vietnames. barnen här skiljer sig väldigt mycket från de barnen vi träffade i kambodja. den här flickan tyckte bara det var kul och ville prata engelska och hjälpa till. vi försökte tillochmed bjuda henne på fika men hon ville inte ta emot.

på kvällen festades det till lite och förövrigt så är det typ bara svenskar här. det är konstigt. i vietnam? kul var det iallafall och vi fick väcka stackars killen som sover i receptionen halv sex på morgonen för andra gången..

vi har tänkt att stanna i nha trang i några dagar till iallafall. vi tänkte njuta av livet lite till och fira alla hjärtans dag. haha vi gör förövrigt sjukt romantiska grejer ihop hela tiden, nästan så att det blir cheesy, typ sitter i knät på varann i cykeltaxi, sitter och myser i solnedgången, middag under tända ljus...you name it. och vår alla hjärtans dag present till varann är en dikt vi ska skriva i hemlighet. haha. är även sugna på att hyra en tandemcykel. när vi nämde det för en local igår kallade han oss för lesbians hela kvällen. haha.

nästa stopp är Hoi An. en liten stad som ska vara väldigt mysig med gamla byggnader och vackra gator med resturanger. det är också staden där man kan sy upp kläder hur lätt som helst! det får bli en nattbuss dit..

nä, nu - siesta!
puss och kram!


livet va!