torsdag, februari 26, 2009

nämen! oj vad vi uppdaterar! sitter just nu i huvudstaden Hanoi. Bussfärden hit var väl mindre rolig, då pernilla mådde jätteilla trots våra vietnamesiska åksjuketabletter och moa hade en äcklig gubbe bredvid sig som försökte kramas i sömnen. vi åkte alltså sovbuss nu igen, den som har massa våningssängar. men av någon dum anledning kom vi på bussen sist av alla så vi fick ligga allra längst bak där det är 5 "platser" som en jättestor säng. så man ligger alltså jättetätt den bredvid. tillslut låg moa typ på stackars illamående pillan. haha.
nu bor vi i ett rum tillsammans med två killar från australien vi träffade på bussen. en av dom låg på andra sidan äckliga gubben och det kom fram att han hade försökt skeda australienseren med. hahaha. tolv timmar bredvid honom var inte en fest.
men nu mår vi bra igen och laddar batterierna inför flygresan i morgon. har dock ingen aning om hur vi tar oss till flygplatsen eller var den ligger men det löser sig säkert.
ikväll ska vi ut och äta med våra roomies, om man hittar nåt gött ställe i denna galna stad.

gick inte att ladda upp så många bilder, men här är iallafall ett smakprov på gårdagen.
puss!





våra förare! moas i grått och pillans i blått


man får se upp så att man inte kör på några kor, alla går fria omkring på gatorna. vi träffade några tjejer som hade krockat med en ko när de åkte taxi!


quang och pillan