torsdag, juli 30, 2009

grrrrrr

finns ni?
HA?
usla läsare som aldig kommenterar...




vi tappar sugen...

sugen,sugen vi tappar

is this loooove som damien hade sagt.. SÅ VISA DET

torsdag

här sitter ju lotta och det har gott! detta var igår när vi myste på en uteservering i solen, eller ja lotta gjorde med räkmacka och öl ( moa beställde svart kaffe och pernilla en kopp te, men njöt gjorde vi ändå)

ikväll bakar vi bröd igen och det åskar och regnar ute. vi kokar ägg och tänder ljus och sjunger damien ricesånger. nästan samma mys-nivå som valfri advent.

dessutom har vi ost denna gång, tack vare pernillas farmor som i förtvivlan skänkte pengar när vi skrev att vi inte har råd med ost. haha. tack tack tack!

vi har varit två riktiga husmödrar idag för övrigt. tvättat, städat, diskat, handlat, bakat..u name it. har tillochmed äntligen lyckats byta lamporna i vårt sovrum så att vi nu äntligen ser något! jiho!


ha! vet ni, imorgon har vi bott här i en månad! helt totally crazy. nästa helg får faktiskt sverige sin beskärda del av oss också.
vi har tänkt mycket på den här önskan vi fick, om att finna oslos högsta punkt. varje dag faktiskt. har inte hittat den än, men vi ger inte upp! sen dom där topplistorna lär väl med största sannolikhet leta sig hit snart!
nä, time to eat!
hihih pussis