onsdag, mars 11, 2009

Mark och hans pojkvän är ute på tunn is

Natten till onsdag på paradisön Bali bevittnades ett livligt bråk mellan två män. Mark, världskänd sedan sin tid som en av medlemmarna i pojkbandet Westlife och hans pojkvän befann sig på en mysig kärleksemester i Indonesien.

Enligt säkra källor festade de rejält på gayklubben Mixwell både natten innan och samma natt som bråket inträffade. Vittnen har berättat att pojkvännen var uppenbart irriterad över uppståndelsen Mark skapade på klubben. Mark ignorerade detta helt öppet och fortsatte posera med andra män.

De lämnar senare klubben tillsammans med påträffas en stund senare, av två vittnen på en balkong, då de är mitt uppe i ett våldsamt gräl. Pojkvänner skriker och viftar med armarna, och vrålar saker som; - ...always like this! every day! and this morning.... always when it suits you!! I am so tired of this!!!

Mark var till synes handlingsförlamad, stod som en litet djur, en liten koalabjörn upptryckt mot ett träd, medan pojkvännen attackerade likt en arg hyena. Detta fortgår i cirka 20 minuter. Då plötsligt backar pojkvännen bort från Mark och sträcker upp armarna mot skyn, som om han skulle visa att tillochmed herren själv stod på hans sida, att han hade rätt och inte Mark. Han utbrister: - I cant take this anymore!! och vänder helt prompt på klacken och går.

Mark är förkrossad... och forfarande helt handlingsförlamad. Han bara står där, medan den mer attraktiva halvan av dem försvinner ner längs gaygatan.
Tillslut sätter han sig ner på vägkanten och vittnena på balkongen kan intyga snyftningar.
Stackars Mark, han som aldrig fryser. Vittnena kan nästan säkert intyga att han nynnade denna sorgsna melodi;

Can't believe that I'm the fool again,
I thought this love would never end
How was I to know?
You never told me,
Can't believe that I'm the fool again
And I who thought you were my friend,
How was I to know?
You never told me.

Tio minuter går och tårarna strömmar ner för Marks kinder. Pojkvännen återvänder, de utbyter några hetsiga fraser och gestikulerar med armarna igen. Tillslut omfamnas de en i riktig å-vi-ska-aldrig-mer-bråka-det-är-inte-värt-det-jag-älskar-ju-dig- kram.

Resten av kvällen har nya vittnet återberättat att Mark och pojkvännen har entrat scenen på Mixwell hand i hand och tillsammans framfört låt efter låt.
Så den kvällen spirade kärleken igen, men kan detta varit början på slutet mellan westlife-Mark och hans pojkvän?


vi skulle SÅ kunna skicka in detta till hänt extra!!! ( det är alltså sant! ) puss på er