lördag, januari 31, 2009

..



pernilla far damp for de funkar fan inte att lagga upp bilder, (skulle lagga upp de sista bilderna fran thailand) datan ar fran 50-talet och flaktarna i taket ar annu aldre.
forsoker i morgon igen nar vi har kommit fram till phom phen. ni far noja er med en go bild pa oss i stallet.

moas data ar nogot yngre och hon har lyckats fa in nagra bilder fran dagen.
puss och kram

tempel,apor och barn

moa med lite battre talamod an pernilla har iallafall lyckats fa upp nagra bilder fran sin dator.
vi var i det jattestora tempelomradet angkor hela dagen idag. borjade med templet angkor wat som tydligen ar varldens storsta religosa byggnad. det var otroligt stort och pampigt och man har aldrig sett nagot liknande innan.
och trots skitmycket turister och galna forsaljare lag ett valdigt tydligt lung over platsen. det var sa stort och det var sa tyst.
sen kollade vi andra tempel tillsammans med var tuktukchauffor som vi skulle kalla obama, bland annat ett byggt med 600 stenhuvuden som stirrade pa en. vi sag nagra apor ocksa!hihi.
det var valdigt kul att se iallafall.
tappade dock bort var obama ett tag och blev omringande av pyttesma fattiga barn som salde armband och flojtar och grejer. vi forsokte sta emot dom men blev bokstavligt talat jagade och omringade och vi kom hem med 10 vykort och 25 armband och 2 bocker. haha.
ar hursomhelst mycket fattigt har. och manga handikappade utan armar och ben efter att ha trampat pa minor som fortfarande finns kvar har.


kung louie i djungelboken kande moa sig som har. och poserar som en kung.








tuktuk!