tisdag, mars 03, 2009

tisdag

halli hallå sverige!
nu sitter vi på vårt goa hotell och försöker för hundrafemtionde gången idag skicka vår fjärde och sista korre för p3. känns jättetråkigt att det är över. det är inte över för er i och för sig, å vad ni har mycket goa grejer att vänta!
annars.. har det inte hänt så mycket idag. ätit god mat..spelat kort..slappat.. tatuerat oss. TATUERAT OSS!!! hahaha. okej vi får nog berätta lite närmare.

ända sen vi började resa har vi pratat om att gadda oss på Bali för här finns så sjukt många tatuerare. under resans gång har det kommit många förslag några bra och många mindre bra..
någon gång i thailand läste båda boken Flyga drake som vi hade med oss och älskade den. vi läste den precis efter varann och pratade om den hela tiden. å, ni som har läst den vet ju hur bra den är. Hassan och Amir i våra hjärtan.
Sen är det ett väldigt fint citat som återkommer flera gånger i boken. " för dig ska jag göra det tusen gånger om" eller, " for you, a thousand times over". detta tyckte vi var otroligt fint och passar in på vår vänskap och vår resa och ja allt mellan oss två.
så vi tog hjälp av internet och balinesiska människor och översatte denna mening till balinesiska ;untuk Anda, lebih dari seribu kali.
och ja..såhär blev det;













vi har nog aldrig svettats såhär mycket. det rinner på hela kroppen. vi visste inte att man kunde svettas på ställen som smalbenen och bröstkorgen. men det kan man!

så idag har vi legat i poolen tills fingrarna blev russinskrynkliga. dock planerar vi imorgon att flytta på oss. kuta känns lite för stort för oss. haha. nämen det är ju en stad och vi orkar inte riktigt det, igen. så imorgon packar vi ihop igen och drar några kilometer uppåt till Seminyak. lite mindre ställe med goa stränder och trevligt nattliv. tror det passar oss perfekt.

sen har vi inte nämnt att vi ska tatuera oss här på Bali. det har planerats länge och för ett tag sen kom vi på det perfekta... vad det är får ni se i morgon...

om en halvtimma har vi telefonintervju med p3 igen.

puss och adjö




p3

godmorgon! nu har vi lyssnat på våra ljuva stämmor över frukost, det var roligt!
för er som missade går det i repris på lördag, eller så är det bara att lyssna via nätet http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/sandningsarkiv.asp?programID=2948
och klicka på 2a mars så är vi precis i början av programmet.
och på hemsidan kan man alltså klicka på våra moppehjälmprydda huvuden för att läsa lite om oss.

nu: beachen, sen bilder!! puss