fredag, maj 15, 2009

nya äventyr

å lilla bloggisen. vi saknar dig och er.

nu har vi varit hemma i lite mer än en månad.
hemkomsten var både rolig och konstig, när vi satte våra fötter på svensk mark i stockholm blev vi helt exalterade över att alla pratade svenska överallt. och såklart över att se pillans föräldrar i all sin prakt på flygplatsen.
vet inte riktigt hur många gånger vi har sagt " thank you" och "sorry" till okänt folk sen vi kom hem, man utgår helt enkelt från att alla ska prata engelska. konstigt och töntigt på samma gång känner vi.

vi välkomnades hem med en brakfest @ moas kusiner södahl och var väl i glädjerus hela kvällen över att träffa alla igen. veckan som följde var också overklig och rolig, konstigt att gå på gatan i sin stad, konstigt att vara hemma i sitt hus, konstigt att använda telefoner, otroligt konstigt med snabbt internet.. ja. sen vande vi oss och efter en och en halv vecka tittade vi på bilderna från resan och det kändes som om vår resa var en film.
och så blev allt tråkigt. pillan fick nog mest ångest och ville åka vartsomhelst, bara iväg, och moa höll med. så andra helgen vi var hemma drog vi en weekend till norge och oslo.

där föddes iden till vårt nästa äventyr. från och med den 3e juli utvecklas bloggen till..
vi drog- till oslo!
där ska vi flytta ihop med vår kära vän lotta i en go lägenhet och jobba, leva och spara lite slantar, för i vinter bär det av igen! vägrar vinterångest i sverige när vi vet bättre sätt att spendera de mörkaste månaderna.

det här med bilder har ju tagit sin lilla tid eftersom moa inte fått över bilderna till sin stationära dator. men det kommer att ske ikväll och om några dagar ska då här publiceras massor av never-seen-before-bilder här på vidrog!! känns ju som att det passar lite bättre att skriva om resan då också, det blir ju ett projekt i sig. men vänta bara, snart får ni återingen följa med på resan som tog avstamp i new york och slutade på bali.

PUSS så länge!!