lördag, januari 03, 2009

stros i solen i central park

hej på er! idag har vi haft en lung och skön stros-dag. vaknade sent och åt bagelfrukost på starbucks. i strålande sol fast fortfarande kyla strosade vi mot union square där det var torgmarknad. det var jättemysigt och massor av folk. sen tog de vana tunnelbaneåkarna som vi är subwayen till central park. Det stämmer så himla väl att parken är en oas i betongen. sånt himla lung! vi tittade på folk som åkte skridskor och satt länge på en bänk i solen. jättemysigt och behövligt efter många hetsiga dagar.
sen har vi käkat på vår nya favvokedja-taco bell! där får man en burrito för 1-2 dollar. fest för oss med liten budget! man blir mätt också.
nu sitter vi på vårt hostelrum (som vi förövigt delar med två svenska tjejer från helsingsborg, en bor tillochmed i viken!) och myser. ikväll är vår sista kväll med alexandra så vi ska gå ut och äta på någon mysig resturang.
imorgon bitti sticker alltså hon och vi (penny och molly) återvänder till vårt kära village inn i east village, där allting började. imorgon funderar vi på att besöka museum, särskilt museum of modern art.
idag är det även en vecka sedan vi kom, och en vecka kvar att vara här. det känns konstigt. känns både som att tiden har gått jättefort och som att vi varit här i flera veckor.
vi tänker på er där hemma och hoppas att ni har det bra!
xoxo World Wide Women
ps. bilder kommer i morgon för här på rummet är internet så segt
puss