fredag, januari 09, 2009

häj blöggen

idag, som alla andra dagar, har det varit en mysig dag! klockan ringde vid halv 10 efter en god natts sömn. och vi kunde ju inte ha mötts av bättre syn när vi vaknade. koreanen, som vi har tyckt varit såå jobbig, hade innan hon checkat ut från hostelet tidigare på morgonen lämnat oss varsin kaka att smaska på. de låg så fint inbäddade i en grön liten påse nedanför våra sängar. hon som har stört oss mitt i natten, hon som har tagit kort på allting, hon som klampat in och smaskat högst av alla, hon fick nu våra hjärtan att smälta!
efter detta begav vi oss ut på stan. moa skulle hitta en kalender till sin mor och pernilla, som råkat köpa en jacka hon ena stunden älskade och andra stunden hatade, skulle försöka lämna tillbaka denna trots rea. båda ärendena gick som smort. anneli fick sina fina kalendrar och pernilla fick tillbaka sina saknade pengar!
senare begav vi oss till fedex som är ett transportbolag som man kan skicka hem grejer med. vi skulle skicka hem vinterjackor och vinterskor, tjocka tröjor och andra onödiga grejer som har gjort våra väskor obegripligt tunga. skönt att bli av med lite tunga grejer även fast det kostade endel, men det var det värt.
sen gick vi till west village och strosade omkring käkade en burito eller två och pernilla shoppade lite. men hon shoppade inte vad som helst, med sig hem till vårt kära hostel fick hon nämligen en alldeles egen marc jacobs väska!!! (hon har gått och pratat om den hela dagen och är överlycklig).
nu sitter vi på rum och myser med lite vindruvor. vi har faktiskt tvättat ikväll också, duktiga tjejer. nu ska vi kolla på high school musical och knö i oss de sista vindruvorna. vill förresten tipsa om en himla go och härlig blogg, skriven av en himla go och härlig tjej http://ardnaxela.devote.se/ kika in på den! det är alexandra som vi lekte med här under nyår.
pussssssssssssssssssis