onsdag, december 31, 2008

gott nytt år!!!

nu är kl 11 på förmiddagen här i new york och vi kollade precis på tv när kineserna firade in sitt 2009. go omställning vi har framför oss när vi flyger NY- hongkong (13 timmar framåt). vi ville bara säga gott nytt år till er där hemma, ni är säkert i full gång med att blanda första drinken, piffa det sista på frisyren eller knäppa sista kavajknappen! själva väntar vi på våra tyska vänner som ska köpa champange till oss. förfesten äger rum på vårat hostel i harlem tillsammans med merikan och sandra, sen beger vi oss till webster hall och shakar loss till lady gaga och 100. 000 ballonger fram till 8 på morgonen. gott nytt år önskar vi er härifrån ljuvliga new york!!! puss och kram















en dag kvar av 2008

HELLO! här håller vi oss till budgeten, ska man shoppa är mat ingen prio! lagar just nu till lite fullkornspasta vi ska käka här på hostelet samtidigt som vår vän från algeriet försöker bjuda oss på gin och tonic.. man kan aldrig börja för tidigt tydligen.
hursomhelst, idag strålade solen igen och vi mötte merran och hennes vän sandra och åkte ut med staten islandfärjan och kikade på frihetsgudinnan. hon stod stadigt.
sen strosade vi på gatorna i midtown och upplevde lite fler reakaos.
snart kommer merran och sandra hit och vi ska köpa inträde till en klubb till imorgon. webster hall dit lady gaga kommer och uppträder!!hahaha. lär bli festligt. sen har vi hört att elton john, kate perry och folk ska vara på time sqaure. är även bjudna på en privatfest i ett trevåningshus med takterass av vår kille i receptionen. well...
igår hände en lite rolig grej också. vi hade just kommit hem efter en härlig dag fylld med äventyr, så trötta och lite flamsiga tar vi oss upp till vårat rum. vi kikar oss om kring och allt verkar lugnt, sängarna tomma osv och vi tyckte de va gött att vara ensamma och göra saker man bara gör när man är ensamma, tex, sjunga högt, dansa vilt, prutta lite gött... när vi är mitt uppe i detta (håller på i ca 10 minuter) upptäcker pernilla att i en av sängarna, just den med handuken för, ligger det något. eller någon.. en ny rumskompis!!! detta upptäcker vi just när pernilla har lagt av en oerhört kraftig och lång brakare. båda viker sig av ljudlöstskratt och i princip rusar ut och släcker lyset. det var mindre trevligt att hälsa på vår nya kompis vid frukosten i morse..
i morgon så byter vi hostel och förflyttar oss till trevliga harlem. där stannar vi två nätter, sen vidare till ett annat två nätter och sen tillbaka till detta vi är på nu de resterande 6 nätterna. vi har fått pussla ihop det så gott det går, det är så mycket bokningar kring nyår. vi vet inte hur det kommer bli med internet och uppdateringar men ni får hålla er till tåls och kommentera mycket istället, då blir vi glada!
fortsätt nu med er skönhetssömn, klockan är ändå 5 i 3 hemma hos er.
puzz m&p