fredag, januari 02, 2009

2 januari

hello!!!
hur är allt är hemma?! här i new york är allting verkligen hur bra som helst! vi går runt och är glada hela tiden och ler, livet leker. just nu sitter vi på ett starbucks i vårat ny hood, west village, och dricker varmt. utanför snöar det, men vi är glada ändå! i dag tänkte vi bege oss till SOHO och shoppa lite. det är sån sjuk rea här, jag tror vi är i paradiset. det enda som saknas är lite värme. men vi får hålla oss till tåls, om lite mer än 3 veckor ligger vi på en strand och dansar runt i hulahula-kjolar.
vi blir jätteglada för alla komentarer, men vi har förstått att det är fler som läser än som komenterar, så nu får alla skriva något litet tycker vi!!!
pussar och kärlek från moa och pernilla!






















i väntan på bio..

goodafternoon sweden! hur mår ni såhär dagen efter? vi har inte kunnat blogga på ett tag så här får ni en resumé!
i tisdags förflyttade vi oss alltså till harlem där vi nu har en natt kvar. det är mycket skabbigare än vårt förra hostel och vi längtar redan tillbaka.. men det funkar. har en kvarterskrog där vi redan ätit burritos två dagar irad för 5 dollar. området känns helt okej tryggt, åtminstonde på dagen, då är det bara mysigt. på kvällarna och nätterna ser vi coola gangstahniggahgäng utanför vårt fönster (som förövrigt inte går att stänga och det är hur kallt som helst ute). men vi tar taxi direkt till dörren på kvällarna så det är lungt, oroa er inte anneli och carina.
alexandra och sandras boende strulade så vi har knött ihop oss i vår lilla skrubb med en våningssäng. men det värmer och det är mysigt.
på nyårskvällen hade vi fyrmannaförfest på rummet ( eller snarare på hela våningen, vi misstänker att det inte bor några fler än vi där). vi åt hämtmat och drack skumpa och rosévin, hur gött som helst. vi nio haffade vi en taxi som gasade ner oss till klubben webster hall i midtown. där hände mycket roligt, speciellt för merran och pillan.. på tolvslaget släpptes hundratusen ballonger ner samtidigt som vi hade times square på biodukar. otroligt festligt! efter det kom lady gaga och det var också rätt så otroligt grymt. sen dansade vi och annat skoj till sex på morgonen. det var iallafall hur roligt som helst, lätt bästa nyår hitills och perfekt start på det nya året!
i morse vaknade vi efter några få timmars sömn och skedande och käkade bakisburrito på stammisstället. sen sa vi hejdå till sandra som åkte tillbaka till philipadelfia. tråkigt..
så nu är det vi och merran (leia) som gör stan! idag har vi sovit middag och ätit äcklig panini och strosat times square upp och ner i den svinkalla kylan. helt seriöst, så jävla kallt. enligt moa har det aldrig varit så kallt i sverige.
gillar man m&m ska man gå in i den trevåningsaffären som vi var inne i idag, helt sjukt! rör ända upp till taken med m&ms i alla kulörer och kläder och allt man kan tänka sig. och kaos där inne som överallt annars.
nu sitter vi på Burger King och snor lite trådlöst internet i väntan på att vår bio ska börja- benjamin button, ny med brad pitt.
imorgon flyttar vi på oss igen, till ett annat hostel fast i vårt gamla hood, och merran hänger med. vi ska kolla in museum of modern art och på kvällen ska vi träffa några nya stjärnor på himlen - the aussie boys.
kanske har internet i morgon, isåfall hörs vi säkert då! puss och kram hoppas ni hade en fin nyårsafton!//moa och numera penny