fredag, mars 27, 2009

gilgiiliigilii

teman teman! har kommit pa att det bara betyder vanner. sa man far saga hello teman teman. och sa kan man fraga apakarbar? det betyder hur mar du. tank vad vi kan.
kanske inte har sagt det, men av nagon anledning ar gili-oarna invaderade av svenskar. hur hittar dom hit undrar vi? hur hittade ens vi hit? det kryllar av dom. vilket gor att localsen skriker saker som: halla eller!! ar du go eller?? sexig rumpa!! ata svampar??
vi planerar att lara oss deras sprak och satta oss nanstans och ropa sant till locals som gar forbi.

idag har det varit lite molnigt i paradiset, inte sa mycket oss emot, huden kan fa en vilodag fran solen.. dagen har iallafall spenderats i en bungalow vid havet och bestallt matratt efter matratt..hohoho.
det ar och har varit jattemycket folk har ocksa for att det ar silent day pa bali. sa alla balinesiska muslimer vill inte vara dar da, och inte heller turisterna. sa nu ar det fullt pa varenda litet guesthouse. tur att vi har det basta!! hon ar sa himla gullig hon som ager det.
igar var det partaj ( kanns lite konstigt, igar hade hela bali silent day och det firar gili och lombok med att ha megafest, respektlost?) och kvallen avslutades vid vattnet under stjarnorna med kanske tio locals och vi, som spelade gitarr och sjong och diskuterade religon. det finns sa himla goa manniskor har.

glomde nastan, VI HAR ETT HEMRESEDATUM! pa kvallen 10 april landar vi pa arlanda. sa vara glada nunor kan skadas den 11april. det ar ruskigt kort kvar! exakt tva veckor idag. och vet ni vad mer det ar for dag idag? var 3 manadersdag! det ska som vanligt firas med mat. blir nog bbq och buffe.. tank vad fort tiden gar. 2 veckor kommer bara rusa forbi, vi har redan varit pa gili i snart tva veckor.
pa sondag morgon aker vi tillbaka till bali, till ubud. dar ar vi nagra dagar och atervander sedan till seminyak dar vi ska hamta vara vaskor och mota upp ferdy och norvy. och shoppa...och sola..

nu masta vi ga. internet har ar inte riktigt att lita pa heller. igar och idag har det inte funnits nagon connection pa hela on. skoj!!
pusspuss