tisdag, juli 07, 2009

aloha!

heej bloggisen!!

idag var vi uppe med tuppen!

igår när vi försökte vara uppe med tuppen använde vi pillans mobil som väckerklocka är det är en ballad ( ballad-pillan va) så vi lyckades snooza två timmar. idag satte vi moas skrik-väckarklocka som får oss att hoppa ur sängen som två skjutna höns. den börjar försiktigt men sen taggar den till och och verkligen HETSAR med nordens vidrigaste ljud. well well. ska man upp så ska man.

vi strosade iallafall till skattekontoret för att fixa norsk personnummer och skattekort och det gick som smort.

när vi gick den vägen igår ( då hade det stängt) blev vi förföljda av nån jävla fåne som grävde i brallorna (thailand-flashback!) vilket var lite irriterande. mer förargande var det att han hittade oss idag igen och cirkulerade konstiga omvägar runt oss när vi satt och drack kaffe på stan och ställde sig vid hörn och spejade. riktig stolle med andra ord.
moa tycker fortfarande att det är lite läskigt (felformulerat, hon är inte rädd, bara extremt förvirrad) att gå över stora vägar med sitt tunnelseende så pernilla tar ett hårt men milt grepp om moa och leder henne raskt över gatan. hur moa ska klara detta själv i framtiden är fortfarande ett mysterium.

JO! igår var vi på ett spontanbesök på ikea också! kom hem med bland annat tre runda skönheter till vårt sommarvardagsrum.

har även spanat in en lampa på frälsningsarméns second hand några dagar nu som vi slog till på i morse! se så fint!

vi har norska nummer nu också om ni känner er sugna på att ringa och tjöta lite. pilans är 004746387413 och moas är 004746274668.


ikväll ska vi hänga på lottas jobb som en är go krog. puss puss!