torsdag, juli 09, 2009

arbetsintervju och ägg

vi ska rädda barn!
typ iaf.
vi var på arbetsintervju i dag och med vår charm fick vi givetvis jobbet direkt.
jobbet går ut på att värva medlemmar till rädda barnen (tror vi)
vi ska iaf bli dom asjobbiga brudarna på stan som man alltid hatar så himla mycket, vi ska stanna er och fråga massa jobbiga frågor, och sen ska vi lura er på pengar.
men de är ju till ett bra ändamål. haha de ska bli kul i ala fall. om vi känner oss själva rätt så kommer vi kunna tjata hål i huvet på både den ena och den andra. det är faktiskt inte jättedåligt betalt heller, 1000 kr om dagen + provotion.
pernilla ska enligt planerna bara jobba med detta i en månad, hon har ju fått jobb på Tiger of sweden, men börjar inte där förrän i augusti. moas plan är att bli en rädda barnen kvinna på riktigt.

så våran dag började alltså med arbetsintervju.
sen tog pernilla bussen (för första gången) ner till tiger och jobbade 4 timmar. hon är en lyckans ost och har ju fått ett as gött jobb, inte nog med att de är en go klädaffär med massa snygga kläder, hon får även plocka kläder för 5000 kr för att få en "tiger gaderob" när hon börjar, och sen plocka för 5000 kr vid varje ny kolektion. yey, drömmen.

efter pernilla slutat jobbet mötte hon upp moa. moa lokalsinnet ivarsson hade tagit sig ända ner till stan och bara gått vilse en gång. tillsammans gick vi till lottas jobb och höll henne sällskap en stund för att sedan promenera tillsammans hem.

ikväll har vi gåt en härlig kvällspromenad och utforskat hoodet ännu lite mer. och handlade på lite på budgetkedjan-kiwi. varsitt tolvpack ägg bland annat. vi älskar ägg. så nu har vi ätit ägg. pernilla snittar tolv ägg på tre dagar.

PUSSS