måndag, februari 16, 2009

sista kvällen

god middag!
vi har kommit på att vi älskar den här lunken. vakna på morgonen sådär vid tio..gå ner och äta frukost som ingår.. chilla på stranden i några timmar, bada..gå till vår favvoresturang banana split där de har de godaste hamburgarna vi smakat.. gå hem, mysa lite, kanske på balkongen ( fast varva med ACn här inne för det är säkert 50 grader på vår balkong när det är sol) , sova middag, duscha, gå ut och äta, gå till backpackerbaren... VI HAR DET FÖRJÄVLA GÖTT!

trots det har vi bestämt oss för att dra nattbussen till Hoi An i morgon. har trots allt stannat här i hela 8 dagar bara för att det är så gött. så nu börjar tiden bli knapp, vi är verkligen inte klara med vårt nya favvoland vietnam!

kan ju uppdatera er om p3 också. dessa datum sänds våra korrar: 2, 9, 16 och 23 mars. har inte riktigt koll på när de ska telefoninterjua oss men. snart kommer ni att kunna läsa om oss på deras hemsida iallafall, så fort vi knåpat ihop en text om oss själva.

förövrigt älskar vi vårt hotell. vårt rum ser ut som skit med kläder över hela golvet, sopor och smulor överllat, ja riktigt grisigt har vi lyckats få det. när vi går till stranden på dagen smyger städerskan in och ger oss nya täcken och handdukar och sorterar all skit vi har på sängarna och lägger det ovanpå den när den är nybäddad. haha. vi skäms. sen att vi kommit hem i gryningen och väckt killen som sover på tältsäng i receptionen fem dagar i rad är också ganska pinsamt. trots detta är de så fruktansvärt gulliga mot oss. ler med hela ansiktet när vi kommer ner på frukost. ja riktigt gött är det, och riktigt prisvärt.

i förrgår firades det som sagt valentines day. först gick vi ut och åt på lyxresturang och åt resans godaste middag. läste våra dikter som vi hade skrivit till varandra. pillan gillade moas dikt så mycket att hon utnämde den till bästa alla hjärtans dag presenten nånsin och skröt om den för främlingar resten av kvällen. på engelska... hahaha.
på stranden var det megaparty med eldshow och grejer. väldigt festligt.
otroligt mycket folk och det börjar bli kul nu när man träffar samma folk flera dagar och blir kompisar. så bra med kontakter! blivit erbjudna jobb både här och i wales och australien.

ikväll är det vår sista kväll vilket vi som vanligt ska fira med finmiddag. i och för sig blir det aldrig någon skillnad för vi äter ute 3 gånger om dagen varje dag ändå. i början köpte vi yogurt och flingor och hade på rummet men man tjänar inte på det.

nu ska vi städa.. herregud.
puss och kram