onsdag, februari 04, 2009

kambodja!

nu borjar sista kvallen i kambodja lida mot sitt slut och vi kande att vi borde lagga upp bilder
sa vi inte kommer sa himla mycke efter. vi sitter vid varsin data och laddar upp lite var. de gar snabbast sa. sa har far ni tva inlagg med bilder. inte daligt va? se och njut for vi har faktiskt suttit vid vara datorer i snart en timma bara for att lagga upp bilder! internet ar som sagt inte de snabbaste.






sa har gutt har vi de varje kvall med havet precis framfor oss!






sa har sag de ut hela vagen fran phnom penh till sihanuk ville. men man skulle kunna aka pa vilken vag som helst har i kambodja och de ser ut sa. sa himla hemskt och fattigt.



phnom penh



fler bilder fran siem reap. har i angkor nar vi tappat bort var tuktukchauffor och spenderar en timme med de har barnen.







i sihanouk ville.

var sota kramgoe kompis vars namn vi inte kan uttala. ett av barnen vi traffar pa stranden varje dag.

antligen hav

hej sverige!

senaste inlagget skrevs ju i phnom phen dar vi lamnade lika fort som vi kom ungefar. tog en buss morgonen darpa till sihanouk ville, dar vi ar nu. det ar en liten by vid havet. underbara hav! vi har aldrig forr badat i ett hav sa varmt. det ar typ ingen skillnad fran luften. och langgrunt med vit mjuk sand..ah...
har har vi iallafall aterhamtat oss lite och slappat pa stranden i tva dagar. vi gillar det har. lika mycket fattiga barn och armlosa manniskor har, men de ar pa ett annat satt. vi har fatt manga nya vanner som hanger med oss pa stranden nar de slutar forsoka salja armband.
pa kvallarna gar vi ner till stranden och satter oss i en hammock och ater grillspett och dricker goda drinkar. ( inte for att dom kan blanda drinkar, en sex on the beach med kokossmak och en cosmopolitan utan tranbarsjucie, menmen).
annars har det inte hant sa mycket. vi njuter mest. och fasar over den 13 timmar langa bussresa vi funderar pa att aka imorgon till saigon, vietnam.

sen har vi en annan rolig nyhet. vara planer har ju varit att vi ska gora nat repotage for p3 planet, for er som inte visste. sa nu for nagra dagar sen fick vi tummen ur, skrev ett repotage och skickade ivag.
responsen var ovantad och valdigt positiv! de gillade var text jattemycket och vill att vi ska vara manadens korrar. vilket innebar att man gor ett repotage i veckan och telefonintervjuer dar folk kan stalla fragor till oss. haha, vi har typ inte fattat det. det ar sjukt roligt iallafall. och vi ska gora sa javla bra repotage.. sa da far ni inte glomma att lyssna! men mer info kommer...

nu ska vi ner till stranden och hanga. kanske fa lite massage...eller pedikyr...vem vet. hihih.
puss och kram