onsdag, mars 04, 2009

fest

åh kära vänner. nu sitter vi på vår balkong med en drink i handen.
ville bara berätta en grej för er.
när vi festar på denna resan firar vi alltid något. i början av kvällen bestämmer vi vad vi ska fira. det kan vara kärleken, livet (haha), att vi har bränt oss men att det inte gör något, att vi har blivigt friska från våran bajsfest, ja allt.
idag festar vi för jonas och johanna! haha. bara för att vi inte känner dem och för att de läser våran blogg. denna kvällen är för er!
och vi känner redan nu på oss att de kommer bli en riktigt lyckad partykväll!

puss och SKÅL

onsdag



arriiiiba alla små löss. vi har fått löss.

nä skoja ba. men det är en tidsfråga så många olika stiliga moppehjälmar som vi har på oss. däremot har vi en ny tradition, godnattsagor. många fina historier har berättats i våra dubbelsängar på vår färd.. bland annat hur pillans föräldrar möttes ( med skånsk dialekt berättar hon hur peo i all sin prakt spanar efter brunbrända carina på dojan i göteborg och hur dom finner varann, och monica blir vansinnig) sen har moa berättat om första gången hon såg fadderpernilla och när hon förstod att hon inte var en fullkomlig idiot.. ja det är hursomhelst en trevlig rutin. har ni tips på historier kan ni droppa dom i kommentarsfältet...nu!!
idag har vi flyttat! till seminyak till ett trevligt ställe som heter hotel galaxy. rymdiskt!! personalen och dom i receptionen är klädda som diverse utomjordningar med tentakler i diademet och silverfärgade moonboots. eller inte.. men vi ska ge det som förslag när vi checkar ut.
HAHAHA.
efter att ha hängt 3 timmar på ett internetcafe för att få iväg sista korren hängde vi på stranden. där fick vi många nya kompisar. sen är det ju så att idag är det onsdag = ladies night!! så vi travade iväg till spritbutiken. jajemän vetni, nu är det fest igen. vi röstar på att ni där hemma också super till det lite ikväll i lillördagens ära, särskilt anneli och carina, ska vi säga sju på solhöjd?
vi tror vi gillar Bali. Iallafall var det gött att komma ifrån hektiska Kuta. det verkar trevligt här.


det är så roligt att backpacka!!!!....