tisdag, februari 24, 2009

ännu en sista dag..

<--- favorit i repris!

Aloha från två snart riktigt bryna brydar!
sorry för dålig uppdatering men vi har helt enkelt haft det för gött för att blogga.
vi har pösat på stranden och ätit gott och sytt upp kläder här i hoi an i snart en vecka! vad tiden går! nu börjar det dra ihop sig för Bali! närmare bestämt nu på fredag lyfter flyget från huvudstaden Hanoi!
vi har ju en open bus ticket, men vi tyckte att vi kunde vara lite roligare än så, så det är därför vi tidigt i morgon bitti skuttar på varsin motorcykel tillsammans med två vietnamesherrar! en heter Quang och vi träffade honom på vårt stammiscafe. de jobbar för easy riders och ska köra oss till Hue, en annan hamnstad. det tar en dag och de ska visa oss "the real vietnam", stanna massa på vägen och sånt. haha spännande. från Hue tar vi nattbussen till Hanoi. där sover vi en natt och sen är det Bali och Indonesien för hela slanten.
gillar dock inte tanken på att det är vårt sista stopp och enligt biljetten bara har en månad kvar. så det är i princip bestämt att vi inte kommer hem så snart.

nu har vi beställt in roomservice. riktigt gött. klockan sex har vi en telefonintervju med p3. skoj! mindre skoj är att bitchen i receptionen bara låter oss låna telefonen i HÖGST FEM MINUTER för annars blockerar vi linjen. haha. well. jaja.

igår träffade vi en svensk tjej på stranden som hette gabrielle. det visade sig att hon kommer från vårgårda och känner typ alla vi känner i alingsås. haha konstigt. världen är löjligt liten när man träffar alingsåsare i hoi an i vietnam. hon reste själv vilket vi var imponerade av och på kvällen träffades vi och käkade middag.

här följer lite bilder på bland annat vår shopping här, allt uppsytt precis efter oss. har även en del presenter som vi inte kan visa, men oj oj vilka grejer.
och för att vara lite modeblogg:
pillan:
höga kinos 170 kr
gladiatorsandaler 60 kr
jesussandaler 60 kr
klackisar 150 kr
två t-shirts 200 kr
klänning 150 kr
moa:
jesussandaler 60 kr
gladiatorsandaler 60 kr
converse 150 kr
ballerina 60 kr
klänning 90 kr
shorts 35 kr
fest! ps. håll tummarna att vi överlever morgondagens åktur, vi är inte så säkra.. trafiken här va.
puss


lulu number one! hon har happy hour varje timma, hela dagen.

söt tant vi alltid köper jordnötter av.

här är det mesta, föutom moas gladiatorsandaler och shorts och pillans ena t-shirt och presenter..