tisdag, mars 31, 2009

tisdag, igen

hej bloggisen. det är moa som skriver för pillan lider av konstant ryggont och trötthet och huvudvärk så hon har legat till sängs sen vi kom hem från stranden. det är faktiskt synd om henne men jag har försett henne med chips, godis, apelsinjucie, mariekex och alvedon så hon är nog rätt nöjd ändå. kära kära seminyak och galaxy it feels good to be home. väskorna var kvar och bögkompisarna skrek och skuttade av glädje när de såg oss. alla kompisar på stranden var kvar också. solglasögon-johnny, hennatatuering- denny, massage-lina, manikyr och pedikyr-eka osv osv. dom är för goa. lunchade med våra mycket saknade burritos, aah! vägen hit gick oväntat smärtfritt, en timma i en bekväm bil med flytande trafik. ibland går det!!
igår kväll spelade vi kort ( finns i medetererian) och hängde med eva, mamman vi reste med. hon hade varit med om massor och satt på lustig info, som tillexempel att anledningen till att alla som åker moppe här bär hjälm, är inte för säkerheten utan för att en i kungafamiljen startade en hjälmfirma och stiftade lag på att bära hjälm så att firman skulle gå bra. det är rena skithjälmar som går sönder om man knackar på dom. hm..

har kommit på att vi måste flytta från kära galaxy. det är för dyrt och nu när vi vant oss vid att inte ha AC så finns det hälften så billigt bara längre ner på gatan. tråkigt dock att inte kunna springa över till grannarna hela tiden bara.
nu ska jag hoppa på pillan och leka min favoritlek; om du var en ... vad skulle du varit då? hon svarar alltid så snällt och eftertänksamt när jag egentligen mest vill provocera. - om jag var en grönsak skulle jag nog vara en rädisa. om jag vore en bro skulle jag vara golden gate.
HAHAHA.
godnatt!