lördag, februari 28, 2009

singapore

vi klarade det! efter många om och men sitter vi nu på singapores flygplats och väntar på planet till bali.
flygplatsen är förövrigt fantastisk. underbart rent och stor och flashig. när vi åkte skytrain kändes det som vi var i framtiden.
igår hade vi en mycket trevlig kväll med ronny. vi promenerade runt den lilla upplysta sjö som ligger mitt i hanoi och åt sedan på en väldigt fin resturang med utsikt över den.
han är klok och vis karl, och har rest mycket så vi fick många tips och varningar. dock blev han lite kär i moa vilket tillslut blev lite jobbigt. inte på nåt äckligt sätt som tur var. moa har väl aldrig blivit så uppvaktad som de senaste dagarna iallafall, först mopedmannen och nu ronny. haha. vad som var läskigt var att han helt och hållet kunde läsa av henne. sa grejer som vi aldrig berättat som var helt sant och såg när hon ljög och sånt. crazy. i morse skildes vi åt och vi gick till vår gate och ronny stod bakom och spande noga så att vi verkligen kom igenom gränspolisen och sedan vinkade han frenetiskt med ledsen uppsyn. han sa att det var guds vilja att vi missade vårt plan och att hans ställdes in, för gud ville att vi skulle träffas. haha. well... jaja.

eftersom vi har så bra uppkoppling här passar jag, moa, på att ladda upp bilder. pillan springer som vanligt i taxfree, hon är helt galen. om en timme flyger vi till bali, äntligen!
hörs snart! pussis






australiensarna vi bodde med.


typiskt vietnamesisk, alla rika har sånt här i trädgården.
Hué