lördag, februari 21, 2009



hoho! här är klockan sen lördagkväll och vi är hemkomna från en sen lördagsmiddag. inget party här inte! i hoi an går man och lägger sig tidigt.
vad som däremot är roligt i hela vietnam är att massa vietnamser (speciellt små gubbar) går upp svintidigt i gryningen och gör morgongympa! riktigt gulligt. vi tänkte sluta upp med dom flera gånger när vi var på väg hem från utekvällar i nha trang men det blev inte riktigt så..

de senaste dagarna har i princip sett ut såhär: vakna, gå ut och äta billig frukost (bestående av frukt, muslii, yogurt, bröd, kokta ägg, avokado, tomat, gurka, ost, mängder av lök, kaffe och apelsinjuice) ringa moppepojkar som kör oss till stranden där vi solar och äter lunch. sen ringer vi efter mopparna igen och de kör oss till huvudgatan där vi först brukar besöka skosömmerskan och se hur våra skor blir, sen över gatan till sömmerskan och se hur våra klänningar och tröjor och byxor blir. ja, vi kunde inte riktigt nöja oss med en grej var (ursäkter som; när får man denna chansen igen?? det är hur billigt som helst!! osv) så nu syr vi upp lite allt möjligt. tar med oss våra favvoplagg och dom gör kopior i andra färger. moa har även "sytt" upp ett par egendesignade vita skinn-converse med broderier, inte något man trodde var möjligt att göra..
imorgon är förhoppningsvis allt klart och då ska ni minsann få se bilder!

vi spenderar lite tid med att knåpa ihop texter och spela in för p3 också. tack för förslag förresten! ni kommer snart att få höra..

nej mer uppdatering i morgon, pussss