lördag, december 27, 2008

wien


hej systrar och bröder!

nu sitter vi på wiens flygplats och äter gulaschsoppa med roliga bröd. flygresan hit gick jätte bra även fast planet var mindre än buss 561 till ingared.

vi är sjukt taggade, new york, känns konstigt att vi är där om typ 10 timmar. men först ser vi framemot att få sova lite på planet. gick upp vid 4 i morse och kunde ju inte direkt somna i natt.

07.10 lyfte iaf planet och vid 06 var de ett tårfyllt hejdå på landvetter. åh vad vi kommer sakna er där hemma.

vi hörs snart igen! puss och kram

8 kommentarer:

  1. hihihi vad kul det ska bli att följa eran resa! Skriv snart igen och sov så gott på planet //bajen

    SvaraRadera
  2. Woho! Ambitiöst att uppdatera bloggen redan vid mellanlandningen! Det blir en guldstjärna för det. Ha en nice resa till NY nu!

    SvaraRadera
  3. kommer sakna er../martin

    SvaraRadera
  4. Kul att ni är så snabba med bloggen. saknar redan er. Puss familjen W

    SvaraRadera
  5. Hej kära kusin! Jag och Per ska följa er blogg med stort intresse och lite avundsjuka... Nu ska vi till Påarp. Smäller inte lika högt som New York, men ska bli gott med lite söndagsmiddag hos mamma och pappa. Kram!

    SvaraRadera
  6. Hallå ögonstenar! Jag håller med, vad himla festligt det ska bli att följa er resa. Hoppas ni mår BRA! PUSSS/Sara H

    SvaraRadera
  7. hej töser! väldigt roligt att kunna följa med i era upptåg! Paradiset ligger förstås i N.Y. -the big Apple, förstår vi nu! Farmor är förstås avundsjuk: butiker i massor och därtill alla reor!! Även här i Sveige reas det, förstås med 30 - 70%! Här i Fjällbacka går livet sin vanliga, stilla vinterlunk - och farfar o. farmor också förstås: hamnen, Konsum, Biblioteket ... Nu hoppas vi att ni båda får fortsatta, sköna dagar! Jättekramar! Farmor o. Far-far.

    SvaraRadera