söndag, januari 11, 2009

på väg igen..

puh! nu sitter vi på - kan ni gissa - vårt gamla hostel i east village! haha.
men det har löst sig. världens bästa peo wenander ringde och väckte vd:n för STA (eftersom dom har STÄNGT på söndagar). vd:n i sin tur ringde en tjej som fick åka till uppsala och gå in i datasystemet. haha. där det inte var något fel alls. alla biljettnummer fanns och hon fattade inte hur det kunde bli såhär. hon sa att det händer inte, det är en chans på miljonen. kul att vi var den chansen! haha.. hursomhelst åker vi precis samma rutt fast ett dygn senare.
vi sov i högst två förvirrande timmar på flygplatsens stenhårda golv, så när vi fick reda på detta sex på morgonen var vi sjukt trötta och visste inte var vi skulle ta vägen. kände inte riktigt för att spendera ytterligare 17 timmar på flygplatsen innan planet skulle gå. STA står för taxi och mat detta dygn, men inte boende. och vi bara längtade efter en säng. och ingen personal i qatar airways så långt ögat kunde nå. de öppnade först 5 på eftermiddagen.
efter många timmars virrande fram och tillbaka, trötta och irriterade gav vi upp.
så vi tog helt enkelt en taxi tillbaka till stan och köpte ett rum för fullpris och har nu sovit från nio i morse till nu klockan tre. så nu är det bara att vänta på att det ska bli kväll- igen.
hoppas fan att vi får åka förstaklass som kompensation...

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Skönt att det ordnar upp sig! Ni får ligga på så att ni får kompensation för era utlägg, vem som nu är ansvarig? Hoppas att det fixar sig med boendet i HongKong som ni förbokat?
    Kramar Anneli

    SvaraRadera
  2. fan vilken skit! men gött att ni e på väg igen! tänker på er, ha en fest i hongkong!! kramisar mosan

    SvaraRadera
  3. usch vad snurrigt för er, men skönt att det löste sig till slut! love ur blog! Puusssi

    SvaraRadera