söndag, mars 08, 2009

åh era rackare

så, nu går de inte att gömma sig längre. vår kära vän ermir som hjälpte oss med headern har också hjälpt oss så vi kan hålla koll på våran statestik. (haha ja vi är ganska otekniska men vi skyller på internetupkopplingen i stället)
i går var det ca: 140 unika besökare på vår älskade blogg, men vafan bara 2 kommentarer. åh vi blir så förbannade. SKÄRP ER. (och ja, när man skriver med versaler här i cyberrymden, ja då skriker man)
så SKÄRP ER.

6 kommentarer:

  1. Hej! Det finns kommentarer med 8 mars-datum under "regn, bögar ..." Ta en titt! Hälsn. Fjb.

    SvaraRadera
  2. Oj! Här ryts det till, minsann. Kul med counter-möjligheten. Här faller nu blötsnö, Jag var på Bo Kasper igår. En softig och go konsert. Puss Peo

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Måste erkänna att jag är en av de 140. Det är riktigt kul att följa er på bloggen. I fredags kväll var vi på "Män som hatar kvinnor" tillsammans med Anneli och Jan. Vi hade en riktigt trevlig kväll.
    Kram från Kerstin

    SvaraRadera
  4. Hej tjejer!
    Jättekul att läsa om era äventyr! Nu har mamma Anneli och jag fått ändå mer att prata om. Har också hört er på radio. Ni är helt fantastiska att få till det.
    Hälsn. Ingmari

    SvaraRadera
  5. Hittade hit via en kommentar ni lagt på hanapee, vilken härlig blogg ni har. Ni gör det jag drömmer om. kram och var rädda om er. Mvh sara

    SvaraRadera
  6. Hej
    Läget? Om några timmar är dags att lyssna på er igen. Ska bli kul!
    Kul att se hur många som går in och läser er blogg.
    Allt är som vanligt här hemma. Är på jobbet och det är fullt upp.
    Ha det bra, Pillan, LALO och saknar dig! Kram till er båda Carina

    SvaraRadera