måndag, mars 02, 2009

godkväll! vi sitter på balkongen och myser lite efter vår siesta.
idag har vi tagit oss med taxi till nusa kua eftersom dess strand skulle vara fantastisk.
den var väl fin. men det var mulet och taxin kostade hela dagens matkassa. haha. när ska vi sluta gå på nitar? menmen. pillan fick massage som var himmelsk.

vi har kommit upp på p3s hemsida! bara att titta! http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/index.asp?ProgramID=2948 och glöm för allt i världen inte att lyssna på oss ikväll klockan sex och framåt. det är mitt i natten för oss så vi planerar att lyssna imorgon på frukosten vid poolen. hihi.
kommentera vad ni tyckte efteråt iallafall! pusss

7 kommentarer:

  1. Hej Tjejer
    Var inne och kollade på p3 planets sida. Kul. Jag skall absolut lyssna. Det fanns ingen länk till er blogg vad jag kunde se, men det kommer kanske. Ha det bra och sköt om er.
    Kram Mamma Carina

    SvaraRadera
  2. Hej! Vi har lyssnat. Väldigt bra och koncentrerat innehåll och mycket, mycket trevligt framfört. Sjukt MVG, alltså. Hälsningar från Sara, Christina och F & F i Fjb.

    SvaraRadera
  3. Hej! jag är en flitig besäkare på er blogg! Töänkte ge lite tips om Bali om ni vill ha! Det är jättemysigt att åka till Jimbaran beach innan solen går ner och äta färsk fisk på stranden. Dreamland beach är sjukt fin!!! en surfarstrand med vilda vågor med ack så fin, ligger typ vid Nusa dua. Vet inte riktigt vart i kuta ni bor men Poppies lane 1 och 2 är typ "backpacker gatorna", där finns det många mysiga och billiga restuarangen och guest houses/hotell. Att räkna valutan: 10.000 rupia är typ 10 kronor, eller egentligen 7 kr typ men det är lättare om man avrundar! :) hoppas ni får en trevlig vistelse! :) / johanna från sthlm

    SvaraRadera
  4. Hej! Vi applåderar och tycker att ni gjorde en strålande insats i radion. Vi väntar med spänning vad kambodjarepet innehåller. Kul att radion länkar hit. Kram från oss på Solhöjd.

    SvaraRadera
  5. Hörde er på datorn, det lät riktigt härligt!

    Ni hade riktigt härliga röster med =)

    SvaraRadera
  6. Hej hej!

    Tänkte bara påminna om mitt och Pers favvo-ställe på Bali... Ubud! Ligger ju inte vid havet, men det har nåt speciellt. Vi tyckte mycket om en restaurang vid namn Lotus. Där åt vi flera gånger -ibland till underhållning av balinesisk sång, dans och teater. Ett besök i Monkey-Forrest skulle ni också försökt att hinna med. Så söta apor! Men gör inte samma fel som mig... Vid ingången kunde man köpa en påse bananer som man kunde ge till aporna. Den första apa jag såg tog jag ut en banan till ur påsen och räckte fram. Apan tittade på bananen och sen på påsen. Innan jag visste ordet av tog han hela påsen ifrån mig! Haha! Varför ta EN banan när man kan få fler? Så där stod jag med en futtig banan i handen! De är dessutom klåfingriga med en massa annat också. En turist hade en apa på ryggen (frivilligt). Plötsligt slet apan av hans glasögon och sprang iväg en bit. Sen satt han och knäckte sönder dem!!!
    Neka Art Museum gillade vi också, om ni vill vara lite kulturella!
    Sen var vi i Lovina, där vi bodde på ett hotell som heter Suma. Nära det fanns det ett annat hotell där man kunde bada med delfiner -helt fantastiskt! Kommer dock inte ihåg vad det hotellet hette.

    Lite tips bara, men gör vad som faller er in och vad ni känner för!!!

    Har inte hört er på radion ännu. Tränade efter jobb så jag missade det. Men mamma sa att det går i repris på lördag, så då ska vi lyssna. Annars kan man väl lyssna via nätet?

    Ha det bra!

    SvaraRadera