onsdag, juli 08, 2009

caracaramia

godmorgon!!!!

härliga morgon. morgonstund har guld i mun. särskilt när man vaknar av att det regnar i ansiktet. hoppsan för öppna fönster

igår kl 23 drog lottis till jobbet och vi stannade i soffan med varsitt glas vin och satt bara och tjötade och hade de gött. in på småtimmarna fick vi för oss att dra till lottas jobb för att vi saknade henne så, så sant som det var sagt knatade vi ner till nickol o son, svängde våra lurviga lite och sen drog vi hem. high five pontiak för spontana utekvällar.
och något som är skojigt är att vi ska på nån sorts arbetsintervju i morgon! pillan har ju redan jobb men börjar inte förrän i augusti så hon behöver nåt litet extra. så när en norsk herre ringer moa och frågar om hon vill komma på intervju och undrar om hennes rumskamrater också söker jobb räcker pernilla frenetiskt upp handen i skyn, så imorgon ska vi dit båda två. sitter ihop som klister va..


update: vi ska ha inflyttningsfest på fredag!
PUSS





2 kommentarer:

  1. Hej tjejer!
    Vad kul att ni har flyttat till Oslo! Det är en fantastisk stad med massor att göra. Norge och norrmännen är underbara!(Jag har själv bott där i 3 år). Nå må dere begynne å snakke norsk, kvifor ikkje litt nynorsk.Ibland kan det bli riktigt pinsamt, för det finns svenska ord som betyder något helt annat i Norge. Så pass upp!
    Ni måste bara besöka Vigelandsparken som är full av fantastiska statyer. De skildrar livet från födelsen till döden. Där kan ni ta många häftiga bilder.
    Lycka till och ha det riktigt gott!
    Ingmari

    SvaraRadera
  2. den guben sa jag hej till nästan varje dag under min storhetstid i oslo. ba satt ni vet

    SvaraRadera