lördag, juli 25, 2009

oj ett till...

inte dåligt av oss att uppdater 2 gånger på en dag. men vi måste ju bara berätta hur goda våra bullar blev. mumma.
hittade något gött recept på internet och blandade i lite egna grejer, typ linfrön och pumpakärnor. vi åt dom helt varma med ost och smör (nej ni har rätt, vi har inte råd med ost, de va lottas ost!) men jäklar va gött de va. lyx. men gud, vi har ju glömt att beätta om en annan lyx, igår när vi grillade grillade vi varsin kycklingfilé. dock ingen potatis eller något sånt till, men med lite lök så.
något som vi saknar så himla mycket i matväg är fil/youghurt, eller iaf pernilla, hon tjötar om de varje dag. vi planerar att när vi kommer hem nästa gång köpa på oss ett lager med youghurt och ta med oss tillbaka. ett problem bara, går det att frysa in yougurt och sen tina upp och äta några veckor senare? tveksamt va!?
haha mycket snack om mat i detta inlägget.

ikväll ska vi iaf på konsert. de är lottas gamla roomies som spelar i ett band som heter the alcoves. riktigt bra. ni får spana in dom på myspace. kl 21 ska vi iaf möta upp lotta på hennes jobb och sen dra till fun house där dom spelar.

pusssis

2 kommentarer:

  1. Hej tjejer!
    Det var inte illa att ni bakade. Kul att det blev gott. Hade ni kul igår kväll? Vi hade Kristina, Anders och Anneli här. Kul.
    Imorgon är det arbete som gäller. Har haft 4 härliga veckor med ledighet. Skulle gärna fortsätta med detta livet. Men det känns okej att börja arbeta igen.Gäller att gilla läget. Ha det bra och sköt om er. Pillan Lalo! Längtar efter dig! Puss och kram Mamma Carina, Peo och Patrik hälsar.

    SvaraRadera
  2. Hej Pernilla och Moa!

    Har nys varit och grattat Anna.och gick in och läste lite!

    Verkar faktiskt vara ett bra band..lyssnade lite!

    Skönt att allting verkar bra med er!

    Ikväll blir de sporten på Tv, annars é de mestadels träning som gäller för min del!

    Är ju sån kö till allt och alla på af också..så de är bara att se tiden an.
    Sen får jag ingen semester nästa sommar, så jag njuter nu!

    Ha de gott, och hälsa Norge!

    SvaraRadera