torsdag, oktober 08, 2009

torsdag

haha! carry har väl vunnit bloggcontesten här med hästlängder. men vi har ingen tid!!! inte ens för varann, tänk er.
moa går upp i ottan och kommer hem på eftermiddagen, ibland väcker hon pillis på morgonen med ett försiktigt, - nu går jag, hejdå, ha det så bra idag, men oftast sover hon som en stock.
pilli börjar 15 och kommer hem vid halv nio. det ger oss cirka en och en halv timmes kvalitetstid varje kväll. herregud. ni kan ju bara tänka er. i och för sig är moas lunchraster fasta telefontider för catching up, då sitter pill oftast mitt i frukosten. men ändå. vi får njuta till fullo av varann på helgerna.

men veckorna går fort! imorgon är det ju redan fredag i gen. tre stora händelser sker då.
1. vi får nya roomies, lördag
2. lotten lämnar oss i tårar.
3. carran firar 2veckors jubileum som norrman.

allt detta firas och sörjs självklart med en inflyttnings/avskeds-fest. på lördag. alla som läser får komma. skoja ba. nästan alla.

moa ska dock passa barn till midnatt. jojo. hon är numera anställd barnvakt för nåt som heter barnepassaren.no. igår var hon hemma hos en familj och passade och lekte och la två små gutter. mycket mysigt och lättförtjänta stålar. på lördag ska hon passa en liten tvååring som redan har lagt sig när hon kommer. svårt...

förra helgen hade vi besök! av ljuvliga emma och underbara sara. det var en helg som hette duga trots att den gick alldeles för fort. dom kom på fredagskvällen och välkomnades som de kongar de är av att vi stod på busshållplatsen med tända ljus och en sång förberedd.. precis som vi gör med alla våra gäster..

carran, sven o pillis
ojoj vilka bruttor
singstar!! fatta hur gött! ABBA OCH DISNEY! fatta oss två som alladin och jasmine.. on a maaaagic carpet ride....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar